Jauhelihasienikastike

28.1.2008
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihasienikastike

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 valkosipulin kynsi
3 1 rkl öljyä
4 400 g jauhelihaa
5 1 prk (185g/115g) säilykeherkkusieniä
6 0,5 dl vettä
7 370 g valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
8 100 g kanttarellituorejuustoa
9 1 tl kuivattua oreganoa
10 400 g makaronia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 72 g 288 g
Proteiinia 38 g 150 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 8 g 31 g
Energiaa kJ 2 436 9743
Energiaa kcal 582 2329

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha öljyssä kasarissa. Lisää sipuli ja valkosipuli ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta herkkusienet liemestään. Lisää ne, vesi tomaattimurska, tuorejuusto ja oregano ja anna hautua kannen alla sillä aikaa, kun keität makaronin kiehuvassa vedessä kypsäksi. Valuta makaroni ja sekoita kastikkeen joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5