Jauhelihapiiraat

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihapiiraat

Ainekset

8 kappaletta
Taikina
1 2 dl vettä
2 0,3 pakettia hiivaa
3 5 dl pizzajauhoja
Lisäksi
1 3 dl perusjauhelihakastiketta
2 100 g kirsikkatomaatteja
3 0,5 ruukkubasilikaa
4 2 dl mozzarellajuustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 247 g
Proteiinia 12 g 92 g
Rasvaa 8 g 66 g
Kuitua 2 g 17 g
Energiaa kJ 1 031 8245
Energiaa kcal 246 1972

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Painele kohonnut taikina pitkäksi noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä pinnalle jauhelihakastike, neljään osaan pilkotut tomaatit, hienonnettu basilika ja juustoraaste. Käännä levy molemmista pitkistä reunoista varovasti taikinalevyn keskelle.Leikkaa levy pitkittäin kahdeksaan osaan. Nipistä jokaisesta palasta reunat hyvin kiinni. Siirrä piiraat leivinpaperoidulle uunipelille ja anna kohota 10 minuuttia peitettynä. Paista piiraita 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.Paistolämpötila 200 astettaPaistoaika 12 minuuttia

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jauheliha piirakka piiras
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5