Jauhelihapata

26.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihapata

Ainekset

5 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulin kynttä
3 1 tl kuminaa
4 1 paprika
5 400 g jauhelihaa
6 1 tl sokeria
7 1 tl suolaa
8 0,5 tl mustapippurirouhetta
9 1 prk tomaattimurskaa
10 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
11 0,5 dl chilikastiketta tai salsaketsuppia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 65 g
Proteiinia 21 g 104 g
Rasvaa 4 g 22 g
Kuitua 5 g 24 g
Energiaa kJ 741 3704
Energiaa kcal 177 885

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Jauha kuminansiemenet huhmaressa. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha padan pohjalla. Lisää joukkoon sipulit ja mausteet. Paista hetki. Lisää paprika, tomaattimurska, pavut ja chilikastike. Hauduta pataa noin 20 minuuttia. Lisää ketsuppi ja tarkista maku. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha paprika pata pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5