Jauhelihaleivät

25.8.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihaleivät

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulin kynttä
3 300 g jauhelihaa
4 1 rkl tonaattisosetta
5 0,5 tl suolaa
6 1 tl oreganoa
7 3 dl juustoraastetta
8 2 dl sinihomejuustoa
9 1 prk persikoita
10 8 viipaletta leipää

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 118 g
Proteiinia 38 g 150 g
Rasvaa 22 g 86 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 940 7758
Energiaa kcal 464 1854

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda jauheliha ja sipulit pannulla. Mausta tomaattisoseella, suolalla ja oreganolla. Levitä seos leiville. Sekoita juustoraasteen joukkoon sinihomejuusto. Viipaloi persikanpuolikkaat. Nosta viipaleet leiville ja annostele pinnalle juustoseos. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5