Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihakepakot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa jauhelihakepakoiden lisänä grillattuja kasviksia, esimerkiksi sinihomejuustolla täytettyjä herkkusienen lakkeja tai halkaistuja tomaatteja ja salaattia.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
2 rkl
Ketsuppia tai makeaa chilikastiketta
1 kpl
Kananmuna
1 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Suolaa
1 tl
Sambal oelek- mausteseosta
1 tl
Oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Muotoile seoksesta kostutetuin tai öljytyin käsin kahdeksan pitkulaista kepakkoa.

Grillaa niitä keskinkertaisella lämmöllä noin kymmenen minuuttia välillä käännellen.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.