Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi

15.5.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihakepakot ja paprikamajoneesi

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 rasia (100 g) tacomaustettua tuorejuustoa
3 valkosipulia halutessasi
4 1 kananmuna
5 2 rkl perunajauhoja
6 cayennenpippuria tai hiukan tabascoa
7 1 tl timjamia
8 1 tl suolaa
Paprikamajoneesi:
1 1 dl majoneesia
2 1 dl kermaviiliä
3 1 dl säilöttyä paprikaa
4 1 dl sipulinvarsia tai ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 33 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 283 5131
Energiaa kcal 306 1226

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita murekkeen aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin kahdeksan pitkulaista soikiota. Paista ne pannussa tai grillaa niitä tiheän ritilän päällä noin 10 minuuttia. Voit myös panna kepakot leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsentää 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa lisänä paprikamajoneesia. Valuta säilykepaprikat ja pane ne sekä majoneesi ja kermaviili kapeaan kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon silputtu sipuli.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5