Jauhelihakastike kreikkalaisittain

9.1.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihakastike kreikkalaisittain

Ainekset

4 annosta
1 2 sipulia
2 3 valkosipulinkynttä
3 400 g jauhelihaa
4 0,5 tl suolaa
5 1 tl basilikaa
6 0,5 tl mustapippuria
7 1 rkl tomaattisosetta
8 2 dl vettä
9 200 g fetajuustoa
10 2 dl oliiveja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 12 g
Proteiinia 28 g 114 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 174 4696
Energiaa kcal 280 1122

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5