Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihakastike kreikkalaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Jauhelihaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Basilikaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Vettä
200 g
Fetajuustoa
2 dl
Oliiveja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää vesi. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää fetajuusto ja oliivit kastikkeeseen. Kuumenna ja tarjoile pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.1.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.