Jauhelihaborssi

25.1.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihaborssi

Ainekset

6 annosta
1 4 punajuurta
2 2 porkkanaa
3 1 sipuli
4 50 g juuriselleriä
5 200 g keräkaalia
6 1 rkl öljyä
7 400 g vähärasvaista jauhelihaa
8 1,25 l vettä
9 2 kpl lihaliemikuutiota
10 1 rkl punaviinietikkaa
11 0,5 sitruunan mehu
12 1 tl hunajaa
13 3 laakerinlehteä
14 1 tl rakuunaa
15 1 tl kirveliä
16 1 tl suolaa
17 0,5 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 54 g
Proteiinia 16 g 95 g
Rasvaa 8 g 45 g
Kuitua 3 g 19 g
Energiaa kJ 702 4211
Energiaa kcal 168 1006

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja raasta punajuuret, porkkanat, sipuli, juuriselleri ja keräkaali. Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista jauheliha. Lisää raastetut kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia. Lisää loput ainekset kattilaan ja anna keiton kiehua noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5