Jauheliha-tomaattikeitto

27.2.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-tomaattikeitto

Maukkaassa jauhelihakeitossa on aurinkokuivattua tomaattia ja pastaa.

Ainekset

5 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulinkynttä
3 400 g jauhelihaa
4 1 tl suolaa
5 0,25 tl mustapippuria rouheena
6 0,5 tl timjamia
7 1,2 l vettä
8 1 prk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
9 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja paloina
10 250 g pakastekasviksia
11 2 dl pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 15 g 75 g
Rasvaa 6 g 28 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 462 2311
Energiaa kcal 110 552

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha kattilan pohjalla, lisää sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.

Lisää kattilaan vesi, kuoritut tomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, pakastekasvikset ja pasta. Voit halutessasi hieman paloitella kuorittuja tomaatteja vaikkapa lastalla. Kypsennä keittoa n. 12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5