Jauheliha-sienipihvit

25.7.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-sienipihvit

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (200 g) herkkusieniä
2 1 sipuli
3 1 rkl rasvaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 2 rkl korppujauhoja
7 1 paketti (400 g) naudan jauhelihaa
8 1 kananmuna
Paistamiseen
1 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 26 g 102 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 379 5515
Energiaa kcal 330 1318

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista ja pilko herkkusienet pieniksi. Paahda kuivalla pannulla, kunnes nesteet ovat osaksi haihtuneet. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipulit ja rasva herkkusienten joukkoon. Kääntele hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos kulhoon ja sekoita joukkoon korppujauhot. Anna seoksen jäähtyä. Lisää joukkoon jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi murekeseokseksi. Muotoile kostutetuin käsin kahdeksan tasakokoista pihviä. Paista pihvit öljyssä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5