Jauheliha-perunapaistos

22.4.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-perunapaistos

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi pakasteperunasosemuusia (400 g)
2 2 dl maitoa
3 25 g margariinia
4 1 tl suolaa
Jauhelihaseos
1 400 g naudan jauhelihaa
2 100 g palsternakkaa
3 1 kpl sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 rkl öljyä
6 3 rkl salsaketsuppia
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 97 g
Proteiinia 23 g 91 g
Rasvaa 16 g 66 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 421 5685
Energiaa kcal 340 1359

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Englantilainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista muusi. Kiehauta kattilassa maito ja vesi. Lisää margariini ja suola ja sekoita joukkoon perunasoseainekset. Anna hautua kannen alla muutama minuutti välillä sekoittaen.Kuori ja raasta palsternakka ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota kasviksia öljyssä hetken aikaa, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää pannulle jauheliha ja paista se kypsäksi. Mausta ketsupilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.Levitä voideltuun uunivuokaan puolet perunasoseesta ja nostele päälle jauhelihaseos. Levitä loput perunasoseesta pinnalle.Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.Paistolämåötila 225 astetta.Paistoaika noin 25 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5