Jauheliha-papukeitto

25.7.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-papukeitto

Ainekset

6 annosta
1 400 g naudan jauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 tl jauhettua paprikaa
5 1 tl juustokuminaa
6 1 prk (425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
7 7 dl vettä
8 1 lihaliemikuutio
9 3 rkl tomaattisosetta
10 1 rkl sambal oelek -chilitahnaa
11 1 pussi (200 g) herne-maissi-porkkanaa
12 1 pussi (200 g) vihreitä papuja
13 1 punainen paprika
14 ripaus suolaa
15 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 95 g
Proteiinia 19 g 113 g
Rasvaa 13 g 78 g
Kuitua 6 g 36 g
Energiaa kJ 1 076 6456
Energiaa kcal 257 1543

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha teflonkattilassa. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi sekä mausteet. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, vesi, lihaliemikuutio, tomaattisose ja chilitahna. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon pakastekasvikset ja kuutioitu paprika. Anna keiton kiehua 4–5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5