Jauheliha-nuudelipaistos

1.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-nuudelipaistos

Ainekset

1 2 rkl rypsiöljyä
2 400 g jauhelihaa
3 suolaa
4 pippurisekoitusta
5 1 vihreä paprika suikaleina
6 1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
7 2 sipulia lohkoina
8 2 porkkanaa ohuina viipaleina
9 3 hienonnettua valkosipulinkynttä
10 1 l vettä
11 200 g Kantonin nuudeleita
12 soijakastiketta
Lisäksi
1 chilikastiketta
2 korianteria tai lehtipersiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 153 g
Proteiinia 94 g
Rasvaa 103 g
Kuitua 15 g
Energiaa kJ 8006
Energiaa kcal 1914

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: soijakastiketta, chilikastiketta

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Kuumenna rypsiöljy.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikasuikaleet, hienonnettu chilipaprika, sipulilohkot, porkkanaviipaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet.

Kääntele hetki kovalla lämmöllä.

 

Kiehauta vesi.

Nosta pois liedeltä.

Laita joukkoon nuudelit ja anna seistä hetki, kunnes nuudelit pehmenevät.

Siivilöi.

 

Lisää valutetut nuudelit muiden ainesten joukkoon.

Paista kovalla lämmöllä ja mausta soijakastikkeella.

 

Tarjoa seuraksi chilikastiketta.

Koristele annos halutessasi korianterilla tai lehtipersiljalla.

Teksti:
© SOK
Avainsanat: jauheliha nuudeli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5