Jauheliha-kasvispata

22.10.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-kasvispata

Ainekset

4 annosta
1 2 sipulia
2 2 - 3 valkosipulin kynttä
3 200 g kesäkurpitsaa
4 2 paprikaa
5 400 g jauhelihaa
6 1 prk tomaattimurskaa
7 1 tl suolaa
8 1 tl yrttimausteseosta
9 0,5 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 49 g
Proteiinia 23 g 91 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 809 3237
Energiaa kcal 194 774

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Pese kesäkurpitsa ja paloittele se. Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta. Lisää sipulit. Paista käännellen. Lisää kesäkurpitsa, paprikat ja tomaattimurska. Hauduta ruokaa noin 10 minuuttia. Tarjoile leivän tai perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5