Jauheliha-kaalivokki

25.10.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-kaalivokki

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (400 g) jauhelihaa
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 400 g valkokaalia
5 0,5 purjoa
6 1 porkkana
7 1 rkl öljyä
8 1 tl currya
9 1 omena

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 19 g 77 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 251 5003
Energiaa kcal 299 1196

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kaali ja pesty purjo. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuumenna pannulla öljy ja curry. Kuullota kasviksia öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes ne hieman pehmenevät.Pese omena. Poista kanta ja siemenkota. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenat ja maustettu jauheliha kasvisten joukkoon ja kääntele, kunnes ne lämpenevät. Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha kaali keräkaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5