Jauheliha-fetakebakot

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-fetakebakot

Ainekset

4 annosta
1 400 g sika-nautajauhelihaa
2 1 kananmuna
3 100 g fetajuustoa
4 1 tl suolaa
5 0,5 tl rouhittua mustapippuria
6 1 tl kuivattua minttua
7 1 sitruunan raastettu kuori
Lisäksi
1 varrastikkuja (puisia tai metallisia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 2 g
Proteiinia 23 g 91 g
Rasvaa 23 g 92 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 246 4985
Energiaa kcal 298 1192

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin. Tarjoa esimerkiksi salsan tai dippikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5