Jauheliha-ananaspizza

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-ananaspizza

Ainekset

4 kappaletta
Taikina
1 2 dl vettä
2 0,3 pakettia hiivaa
3 5 dl pizzajauhoja
Lisäksi
1 1 prk tomaattipyreetä (280 g)
2 2 dl jauhelihakastiketta
3 1 paketti pekonia (170 g)
4 1 prk säilykeananaspaloja (227/140 g)
5 100 g tuoreita herkkusieniä
6 2 dl mozzarellajuustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 70 g 280 g
Proteiinia 22 g 88 g
Rasvaa 22 g 88 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 2 388 9553
Energiaa kcal 571 2283

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Kauli taikinasta neljä pyöreänmuotoista pizzapohjaa. Kuutioi pekoni. Levitä pizzapohjille tasaisesti pyree, jauhelihakastike, pekonikuutiot, valutetut ananaspalat ja viipaloidut herkkusienet. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista pizzoja 250-asteisen uunin keskitasossa noin 7 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5