Janssoninkiekot

29.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Janssoninkiekot

Ainekset

30 kappaletta
1 1 iso (600 g)lehtitaikinalevy (pakaste)
2 1 prk (125/81 g) janssonfileitä tai anjovista
3 4 rkl smetanaa
4 1 nippu tilliä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 210 g
Proteiinia 2 g 57 g
Rasvaa 9 g 268 g
Kuitua 0 g 10 g
Energiaa kJ 482 14469
Energiaa kcal 115 3458

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä , smetanasta ja tillistä tahna. Kauli taikina 1/2 cm: n paksuiseksi levyksi. Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levyille ohuelti tahnaa. Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan. Leikkaa 1 cm: n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5