Janssoninkiekot

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Janssoninkiekot

Ainekset

30 kappaletta
1 600 g lehtitaikinaa isona levynä
2 4 rkl smetanaa
3 1 prk janssoninfileitä tai anjovista
4 1 nippu tilliä

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jauha monitoimikoneessa hyvin valutetuista janssonfileistä , smetanasta ja tillistä tahna. Kauli taikina 1/2 cm: n paksuiseksi levyksi. Jaa levy pituussuunnassa kahtia ja levitä levyille ohuelti tahnaa. Rullaa levyt pitkältä sivulta kääretortun tapaan. Leikkaa 1 cm: n viipaleiksi. Nosta viipaleet leivinpaperoidulle pellille ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5