Jambalayarisotto

19.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jambalayarisotto

Ainekset

4 annosta
1 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl oliiviöljyä
5 2 dl täysjyväriisiä
6 400 g tomaattimurskaa
7 4 dl kanalientä
8 1 rkl HP-kastiketta
9 2 tl basilikaa
10 1 tl mustapippuria
11 1 dl herneitä
12 1 punainen paprika
13 1 keltainen paprika
14 100 g meetvurstia palana
15 180 g katkarapuja
16 2 rkl persiljaa hienonnettuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 171 g
Proteiinia 34 g 136 g
Rasvaa 16 g 66 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 927 7707
Energiaa kcal 460 1842

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Risotot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna, Muut lihat ja sisäelimet, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna isolla pannulla tai kattilassa öljy ja ruskista broilerinsuikaleet. Lisää sipulit ja kuullota. Lisää riisi, tomaattimurska, kanaliemi sekä mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää herneet, paloitellut paprikat ja kuutioitu meetvursti kypsennyksen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon katkaravut. Kuumenna ja lisää tarvittaessa nestettä. Koristele ruoka hienonnetulla persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5