Jälkimarinoitu paahtopaistisalaatti

8.4.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jälkimarinoitu paahtopaistisalaatti

Rucolapedillä tarjottava, muun muassa omenamehulla marinoitu paahtopaistisalaatti on raikas ja juhlava tarjottava vaikkapa seisovassa pöydässä.

Ainekset

4 annosta
1 350 g kypsää naudan paahtopaistia
Marinadi
1 2 rkl öljyä
2 2 rkl omenamehua
3 1 rkl punaviinietikkaa
4 2 tl makeaa soijakastiketta
5 ripaus rouhittua rosé- ja mustapippuria
6 2 rkl hienonnettua persiljaa
Lisäksi
1 100 g rucolasalaattia
2 1 rasia kirsikkatomaatteja (200 g)
3 1 punasipuli
4 2 maustekurkkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 20 g 81 g
Rasvaa 9 g 37 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 787 3147
Energiaa kcal 188 752

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kypsä paahtopaisti ohuiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja valele paistiviipaleet marinadilla. Anna maustua tunnin ajan viileässä. Levitä vadille rucolasalaatti ja nostele päälle halkaistut tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli ja pilko kurkut. Aseta ainekset paistiviipaleiden kanssa salaatin päälle.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5