Jäätelökulho

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jäätelökulho

Ainekset

1 1 l vaniljajäätelöä
2 150 g keksejä muruina (esim. Domino)
3 mansikka-raparperikastiketta
Mansikka-raparperikastike
1 0,5 dl vettä
2 2 dl raparperia
3 1 dl mansikoita
4 0,5 appelsiini
5 0,5 vaniljatanko
6 1 rkl sokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 209 g
Proteiinia 28 g
Rasvaa 89 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 7382
Energiaa kcal 1764

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kastike. Kuori raparperi tarvittaessa. Paloittele. Halkaise vaniljatanko. Mittaa vesi, raparperinpalat, sokeri ja vaniljatanko kattilaan. Lisää paloiteltu appelsiini ja mansikat. Poista vaniljatanko. Soseuta ja tarkista sokerin määrä. Jäähdytä.

Kokoa jäätelökulho. Paloittele jäätelöä tarjoilukulhoon kerroksittain keksimurujen ja mansikka-raparperikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5