Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jäätelökulho

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä
150 g
Keksejä muruina (esim. domino)
Mansikka-raparperikastiketta

Mansikka-raparperikastike

1/2 dl
Vettä
2 dl
Raparperia
1 dl
Mansikoita
1/2 kpl
Appelsiini
1/2 kpl
Vaniljatanko
1 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista kastike. Kuori raparperi tarvittaessa. Paloittele. Halkaise vaniljatanko. Mittaa vesi, raparperinpalat, sokeri ja vaniljatanko kattilaan. Lisää paloiteltu appelsiini ja mansikat. Poista vaniljatanko. Soseuta ja tarkista sokerin määrä. Jäähdytä.

Kokoa jäätelökulho. Paloittele jäätelöä tarjoilukulhoon kerroksittain keksimurujen ja mansikka-raparperikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.