Jääkarhun tassut

27.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jääkarhun tassut

Ainekset

10 annosta
1 400 g kalkkunajauhelihaa
2 0,5 dl kevytkermaa
3 2 rkl korppujauhoja
4 1 sipuli
5 1 kananmuna
6 1 kanaliemikuutio pienittynä
7 valkopippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 17 g
Proteiinia 10 g 100 g
Rasvaa 4 g 35 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 328 3284
Energiaa kcal 78 785

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha, Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane kulhoon kerma ja korppujauhot ja anna korppujauhojen turvota. Pilko sipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Kaada silppu kulhoon turvonneiden korppujauhojen seuraksi ja lisää loput aineista. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile taikinasta noin 1 cm:n paksuisia pihvejä tassun muotoon ja pieniä palloja varpaiksi. Pane pihvit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä noin10-15 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5