Itämaiset lohivartaat

24.5.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämaiset lohivartaat

Ainekset

4 annosta
1 600 g lohen paksuinta osaa
Marinadi
1 2 cm:n pala inkivääriä
2 2 tl seesamiöljyä
3 2 rkl makeaa soijakastiketta
Lisäksi
1 2 - 3 rkl seesaminsiemeniä
2 puisia varrastikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 30 g 121 g
Rasvaa 27 g 109 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 547 6188
Energiaa kcal 370 1479

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita karkeaksi raastettu inkivääri, seesamiöljy ja soijakastike keskenään. Marinoi lohipaloja puolisen tuntia.Pistele lohikuutiot liotettuihin varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä käännellen. Ripottele pintaan seesamisiemeniä ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5