Itämaiset lihapullat

27.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämaiset lihapullat

Ainekset

4 annosta
1 400 g naudan-tai lampaanjauhelihaa
2 1 sipuli
3 4 - 5 valkosipulinkynttä
4 3 - 4 rkl silputtua persiljaa
5 0,5 tl hienonnettua korianteria
6 0,5 tl paprikajauhetta
7 0,5 rkl currya
8 1 dl maustamatonta jogurttia
9 rouhittua mustapippuria
10 1 tl suolaa
11 sesaminsiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 8 g
Proteiinia 19 g 75 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 930 3722
Energiaa kcal 222 890

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha, Lammas

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita aineet keskenään. Muotoile taikinasta palloja ja pyöräytä ne seesaminsiemenissä.

Paista pannulla öljyssä tai uunissa 225-250 asteessa noin 10-15 minuuttia pyöryköiden koosta riippuen kypsiksi

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5