Itämainen wokki

19.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen wokki

Ainekset

4 annosta
1 300 g porsaan suikalelihaa
2 0,5 kiinankaalia
3 1 pieni purjo
4 1 pieni keltainen paprika
5 1 pieni punainen paprika
6 1 porkkana
7 pieni pala lanttua
8 1 valkosipulinkynsi
9 2 rkl tuoretta inkivääriä
10 2 - 3 rkl soijakastiketta
11 (2 rkl itämasita kalakastiketta (fish sauce) tai indonesialaista soijakastiketta (ketjap manis))
Paistamiseen:
1 2 - 3 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 32 g
Proteiinia 17 g 68 g
Rasvaa 20 g 78 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 154 4618
Energiaa kcal 276 1104

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kiinankaali, purjo, paprikat sekä kuoritut porkkanat ja lanttu noin 5 cm pitkiksi tikuiksi. Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli ja inkivääri. Kuumenna öljy kuumaksi laakeassa pannussa ja paista siinä paloiteltua valkosipulia ja inkivääriä, kunnes valkosipulit ovat kullanruskeita. Lisää lihasuikaleet pienissä erissä pannulle ja ruskista ne nopeasti. Nosta liha syrjään. Lisää porkkana-, purjo- ja lanttutikut ja tarvittaessa öljyä. Paista kasviksia noin parin minuutin ajan, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää joukkoon ruskistetut lihasuikaleet, paprika ja kiinankaali sekä soijakastike ja halutessasi kala- tai makea soijakastike. Hauduta 5-10 minuuttia.Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin tai nuudeleiden kanssa.

© SOK
Avainsanat: vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5