Itämainen vihannes-tofukeitto

14.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen vihannes-tofukeitto

Ainekset

4 annosta
1 450 g pakastewokvihanneksia (1 pussi)
2 125 g maustamatonta tofua (1/2 pakettia)
3 1 l vettä
4 2 rkl soijakastiketta
5 2 tl punaista thai-currytahnaa
6 0,5 punainen chili
7 0,5 limetinmehu
8 1 tl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 59 g
Proteiinia 5 g 21 g
Rasvaa 2 g 8 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 416 1663
Energiaa kcal 99 397

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen soijakastike, currytahna, hienoksi silputtu chili, limetinmehu ja sokeri.Lisää jäiset wokvihannekset ja kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioitu tofu. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile.Vinkki! Halutessaan keittoon voi lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa hieman (n. 50 g) nuudeleita. Nuudelit kannattaa murentaa lyhyemmiksi pätkiksi ennen kypsentämistä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: tofu vihanneskeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5