Itämainen punakaalisalaatti

29.12.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen punakaalisalaatti

Itämainen salaattikastike ja chili maustavat kaaliraasteen uudella tavalla.

Ainekset

4 annosta
1 500 g punakaalia
2 0,5 chiliä
3 0,5 dl seesaminsiemeniä
Kastike
1 1 rkl rypsiöljyä
2 1 rkl riisiviinietikkaa
3 2 tl seesamiöljyä
4 0,5 tl sokeria
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 10 g 40 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 532 2130
Energiaa kcal 127 509

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Salaatit
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta punakaali ohuiksi suikaleiksi esim. juustohöylällä. Hienonna chili ja sekoita punakaalin joukkoon.

Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle siemenet.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: chili punakaali salaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5