Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen kinkkupiiras

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakastepiirakkataikinaa

Täyte:

300 g
Kinkkua
2 kpl
Paprikaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Mietoa currytahnaa
1 rkl
Makeaa thai-chilikastiketta
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kookosmaitoa

Lisäksi:

Makeaa thai-chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin keskitasolla 10 minuuttia. Hienonna kinkku ja paprikat. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista kinkkua hetki öljyssä paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja paprika. Lisää currytahna ja chilikastike, sekoita. Kaada seos esipaistetulle pohjalle. Sekoita kananmunat ja kookosmaito keskenään. Kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa piirakka lämpimänä thai-chilikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.