Itämainen kinkkupiiras

15.11.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen kinkkupiiras

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti (400 g) pakastepiirakkataikinaa
Täyte:
1 300 g kinkkua
2 2 paprikaa
3 1 sipuli
4 1 rkl öljyä
5 1 rkl mietoa currytahnaa
6 1 rkl makeaa thai-chilikastiketta
7 3 kananmunaa
8 2 dl kookosmaitoa
Lisäksi:
1 makeaa thai-chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 205 g
Proteiinia 13 g 102 g
Rasvaa 24 g 192 g
Kuitua 3 g 25 g
Energiaa kJ 1 544 12348
Energiaa kcal 369 2951

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunin keskitasolla 10 minuuttia. Hienonna kinkku ja paprikat. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista kinkkua hetki öljyssä paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja paprika. Lisää currytahna ja chilikastike, sekoita. Kaada seos esipaistetulle pohjalle. Sekoita kananmunat ja kookosmaito keskenään. Kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa piirakka lämpimänä thai-chilikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5