Itämainen kasvissalaatti

24.7.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen kasvissalaatti

Ainekset

4 annosta
1 2 porkkanaa
2 150 g sokeriherneitä
3 1 punainen ja keltainen paprika
4 0,5 kerää jäävuorisalaattia
5 2 - 3 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
6 1 limetin nehu
7 2 rkl öljyä
8 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
9 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 38 g
Proteiinia 4 g 14 g
Rasvaa 8 g 30 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 503 2011
Energiaa kcal 120 481

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja leikkaa porkkanat, sokeriherneet ja paprikat reiluiksi paloiksi. Suikaloi huuhdottu salaatti ja sekoita se hienonnetun korianterin kanssa kasvisten joukkoon. Purista kulhoon limetin mehu ja sekoita mukaan öljy, raastettu inkivääri ja ripaus suolaa. Kaada kastike kasvisten joukkoon ja sekoita. Anna makujen vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoamista.0805

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: herne paprika porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5