Itämainen kaalisalaatti

15.5.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen kaalisalaatti

Ainekset

1 300 g varhaiskaalia
2 1 porkkana
3 2 silputtua sipulinvartta
4 1 pieni prk ananamurskaa
5 3 rkl auringonkukansiemeniä
Kastike:
1 2 rkl soijakastiketta
2 1 rkl sitruunamehua
3 2 rkl öljyä
4 1 tl hunajaa tai sokeria
5 1 pieni punainen chilipalko

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 55 g
Proteiinia 16 g
Rasvaa 50 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 3091
Energiaa kcal 739

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi veitsellä tai monitoimikoneen leikkurilla. Kuori ja raasta porkkana ja silppua sipulit. Valuta ananasmurska. Pane salaattiainekset kulhoon ja sekoita joukkoon kastikkeen ainekset. Tarjoa grilliruokien tai makkaran kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: ananas kaali porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5