Itämainen jauhelihakastike

22.1.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen jauhelihakastike

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 tl jauhettua juustokuminaa
6 1 prk pastakastiketta (420 g)
7 1 prk ranskankermaa (150 g)
8 2 tl sambal oelek -chilitahnaa
9 ripaus suolaa
10 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 62 g
Proteiinia 23 g 93 g
Rasvaa 31 g 124 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 832 7326
Energiaa kcal 438 1751

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää joukkoon kuoritut ja hienonnetut sipuli ja valkosipulinkynsi sekä juustokumina. Kääntele hetki. Lisää pannulle pastakastike, chilitahna ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita ranskankerma kastiikkeeseen.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5