Itämainen greippi-broilerisalaatti

27.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen greippi-broilerisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 400 g ohuita broilerinleikkeitä
2 1 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 2 greippiä tai verigreippiä
6 1 ruukku jääsalaattia
7 0,5 dl suolapähkinöitä
Kastike
1 2 rkl soijakastiketta
2 2 rkl seesaminsiemeniä
3 1 tl ruokosokeria
4 1 rkl limetinmehua
5 2 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 45 g
Proteiinia 28 g 111 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 356 5426
Energiaa kcal 324 1297

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista broilerinleikkeet nopeasti kypsiksi kuumassa pannussa öljyssä, 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Kääri leikkeet alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Poista terävällä veitsellä greippien kuori ja uloin valkoinen kerros. Irrota lohkot vielä sisemmistä kalvoista. Huuhtele salaatti. Yhdistä kastikeainekset kulhossa. Jaa lautasille salaattia, greippiä, broilerinleikkeet ja suolapähkinöitä. Lusikoi päälle kastiketta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5