Italianpata

20.10.2009
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italianpata

Maukas italianpata syntyy helposti jauhelihasta, rakettispagetista ja pakastevihanneksista. Ripottele valmiin italianpadan pinnalle tuoretta persiljaa.

Ainekset

4 annosta
1 400 g nauta-sikajauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 prk (370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa
5 2 rkl tomaattisosetta
6 3 dl vettä
7 1 lihaliemikuutio
8 2 dl rakettispagettia
9 200 g pakasteherne-maissi-paprikaa
Lisäksi:
1 hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 143 g
Proteiinia 24 g 94 g
Rasvaa 19 g 75 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 1 708 6830
Energiaa kcal 408 1632

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi ja lisää ne pannulle ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia. Ripottele annosten pinnalle hienonnettua persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha pata
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5