Italianpata kinkusta

22.2.2013
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italianpata kinkusta

Ainekset

4 annosta
1 350 g ylikypsää kinkkua
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
6 3 rkl tomaattisosetta
7 4 dl lihalientä
8 2 dl rakettispagettia
9 1 pussi pakastekasvissekoitusta (300 g)
Lisäksi
1 hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 150 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 462 5846
Energiaa kcal 349 1397

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista kinkusta kuori ja paloittele liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda kinkkupaloja hetki pannulla. Lisää sipulit ja öljy ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi ja spagetit. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuumenna pata. Ripottele päälle persiljaa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kinkku pata
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5