Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italianpata kinkusta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 g
Ylikypsää kinkkua
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
3 rkl
Tomaattisosetta
4 dl
Lihalientä
2 dl
Rakettispagettia
1 kpl
Pakastekasvissekoitusta (300 g)

Lisäksi

Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista kinkusta kuori ja paloittele liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda kinkkupaloja hetki pannulla. Lisää sipulit ja öljy ja anna pehmetä. Kaada seos kattilaan ja lisää tomaattimurska ja -sose, lihaliemi ja spagetit. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kasvisseos ja kuumenna pata. Ripottele päälle persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

265

1110

9,5 g

1,3 g

25,0 g

1,5 g

1,8 g

17,8 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

3 rkl Tomaattisosetta,

Hienonnettua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli