Italialaiset sieniraviolit

20.10.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialaiset sieniraviolit

Ainekset

4 annosta
1 1 iso sipuli
2 3 valkosipulin kynttä
3 300 g herkkusieniä
4 2 rkl öljyä
5 2 prk (à 100 g) kantarellituorejuustoa
6 2 pakettia juustotäytteisiä tuoreravioleja tai -tortellineja
7 1 dl hienonnettua rucolaa
8 0,5 tl rouhittua mustapippuria
Päälle:
1 parmesaanilastuja
2 rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 123 g
Proteiinia 14 g 57 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 536 6144
Energiaa kcal 367 1468

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele isot sienet neljään osaan, puolita pienet. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuli-sieniseosta öljyssä noin 5 minuuttia. Lusikoi tuorejuusto joukkoon ja anna sulaa. Keitä raviolit kiehuvassa, suolalla maustetussa, vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita sienien joukkoon. Hienonna joukkoon rucolaa. Mausta mustapippurilla. Viimeistele rucolalla ja parmesaanilastuilla

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: herkkusieni tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5