Italialaiset porsasrullat

5.3.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialaiset porsasrullat

Ainekset

4 annosta
1 700 g porsaan ulkofileetä
2 8 pekonisiivua
3 1 dl hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
4 nipputuoretta basilikaa
5 Paistamiseen voi-öljyseosta
6 1 valkosipulinkynsi
7 3 rkl hunajaa
8 0,5 lihaliemikuutio
9 4 dl vettä
10 1 laakerinlehti
11 2 rkl ruskeaa kastikesuurusta
12 lisäksi cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 77 g
Proteiinia 40 g 160 g
Rasvaa 44 g 177 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 2 647 10588
Energiaa kcal 633 2531

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta filee huoneenlämpöön tunniksi. Leikkaa siitä 8 viipaletta ja nuiji ne ohuemmiksi. Levitä pekoni, tomaatit ja basilikat fileille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ruskista rullat rasvassa kauttaaltaan. Lisää hienonnettu valkosipuli, hunaja, liemikuutio, vesi ja laakerinlehti pannulle. Anna hautua 15 minuuttia. Nosta rullat pannulta ja pidä lämpiminä. Suurusta kastike.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5