Italialaiset pannupihvit

25.7.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialaiset pannupihvit

Mozzarella, basilika ja tomaatti kruunaavat jauhelihapihvin.

Ainekset

6 annosta
1 1 sipuli
2 1 rkl öljyä
3 1 dl vettä
4 3 rkl korppujauhoja
5 1 kananmuna
6 700 g jauhelihaa
7 0,5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina öljyssä
8 1,5 rkl provencale-yrttiseosta
9 1 tl suolaa
Pinnalle
1 1 (125 g) mozzarellajuusto
2 1 iso tomaatti
3 6 isoa basilikanlehteä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 31 g
Proteiinia 26 g 158 g
Rasvaa 28 g 170 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 593 9559
Energiaa kcal 381 2285

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä. Sekoita vesi, korppujauhot ja muna. Lisää joukkoon sipulit, aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet. Lisää jauheliha ja sekoita. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä 6-8 pyöreää pihviä ja nosta ne öljyttyyn uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa ensin 10 minuuttia. Ota pihvit uunista. Kuumenna grillivastukset. Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Aseta viipaleet ja basilikanlehdet pihvien päälle. Nosta pihvit kuumien grillivastusten alle, paahda kunnes juusto sulaa ja pihvit ovat kypsiä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5