Italialaiset broilerinkoivet

15.12.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialaiset broilerinkoivet

Ainekset

4 annosta
1 4 - 6 broilerin koipireittä
2 1 - 1,5 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippuria
4 1 - 2 tl rosmariinia
5 3 rkl silputtua persiljaa
6 3 valkosipulinkynttä
7 12 mustaa oliivia
8 16 kirsikkatomaattia
9 2 - 3 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 36 g 142 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 270 5082
Energiaa kcal 304 1215

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese koivet ja leikkaa niistä pois ylimääräinen rasva. Kuivaa pinta ja sirottele koiville suolaa ja pippuria. Aseta koivet uunivuokaan. Sirottele päälle rosmariinia ja persiljaa. Asettele koipien väleihin oliivit ja kirsikkatomaatit sekä kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Valele päälle oliiviöljyä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunti. Tarjoa kuskusin tai riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5