Italialainen tortellinilaatikko

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialainen tortellinilaatikko

Ainekset

4 annosta
1 500 g (basilika- ja tomaatti-) pastakastiketta
2 1 ruukku tuoretta basilikaa
3 2 valkosipulin kynttä
4 100 g (basilikan ja oreganon makuista) kevytfetajuustoa
5 1 tl sokeria
6 2 pakettia (à 250 g) lihatäytteisiä tortellineja
7 150 g mozzarellaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 41 g 165 g
Proteiinia 22 g 89 g
Rasvaa 28 g 112 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 2 130 8518
Energiaa kcal 509 2036

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuumenna pastakastike kattilassa. Hienonna basilika, kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää kastikkeeseen. Murustele feta hienoksi. Lisää se ja sokeri kastikkeeseen, anna kiehahtaa nopeasti. Keitä tortellinit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita tomaattikastikkeen kanssa. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Viipaloi mozzarellaa ohuelti päälle. Kypsennä uunin keskitasolla 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5