Italialainen perunasalaatti

24.5.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialainen perunasalaatti

Ainekset

5 annosta
1 400 g keitettyjä uusia perunoita
2 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
3 1 prk (390/240 g) artisokansydämiä suolaliemessä
4 2 rkl pestokastiketta
5 veitsenkärjellinen murskattua valkosipulia
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 1 punasipuli
9 1 ruukku rucolasalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 101 g
Proteiinia 3 g 15 g
Rasvaa 3 g 17 g
Kuitua 3 g 15 g
Energiaa kJ 534 2672
Energiaa kcal 128 639

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lohko perunat. Halkaise tomaatit. Valuta artisokansydämet ja lohko ne neljään osaan. Nosta ainekset kulhoon.Lisää pestokastike, valkosipuli ja mausteet ja sekoita ainekset keskenään. Kuori ja viipaloi sipuli.Nosta rucolasalaatti tarjoilukulhoon, lisää punasipulit ja valuta päälle perunaseos. Nostele ainekset sekaisin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna salaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5