Italialainen perunapaistos ja uunimakkara

19.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialainen perunapaistos ja uunimakkara

Ainekset

4 annosta
1 500 g perunasipulisekoitusta
2 100 g kesäkurpitsaa
3 2 tomaattia
4 2 valkosipulinkynttä
5 1 tl suolaa
6 mustapippuria
7 1 tl basilikaa
8 2 tl oreganoa
9 2 dl kermaa
10 1 rkl vehnäjauhoja
Pinnalle:
1 2 dl raastettua juustoa
2 Lisäksi makkaraa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 99 g
Proteiinia 12 g 46 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 116 4463
Energiaa kcal 267 1067

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kesäkurpitsat suikaleiksi. Lado puolet peruna- ja kesäkurpitsasuikaleista vuorotellen uunivuokaan. Paloittele tomaatti kuutioiksi ja lisää vuokaan. Laita loput peruna- ja kesäkurpitsasuikaleet päälle. Sekoita murskattu valkosipuli, suola, pippuri ja basilika, kerma ja vehnäjauhot ja kaada vuokaan. Paista vuokaa uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele sitten juustoraaste pinnalle ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia. Tarjoa uunimakkaran ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5