Italialainen makkarapasta

20.10.2008
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialainen makkarapasta

Ainekset

4 annosta
1 300 g makkaraa
2 1 sipuli
3 2 rkl öljyä
4 200 g (pakaste)parsakaalia pieninä nuppuina
5 1 pussi Napolinpata-aineksia
6 1 rkl sinappia
7 1 rkl ketsuppia
8 7 dl vettä
9 2 dl kevytruokakermaa
10 2 dl (ruis)pastaa
11 suolaa tarvittaessa
12 Lisäksi persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 116 g
Proteiinia 15 g 61 g
Rasvaa 26 g 106 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 736 6943
Energiaa kcal 415 1659

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

(Kuori ja) paloittele makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, paista makkaroita ja sipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää parsakaali, jatka muutama minuutti. Lisää pata-ainekset, sinappi, ketsuppi, vesi ja ruokakerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pasta ja jatka, kunnes pasta on kypsää. Mausta tarvittaessa suolalla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: makkara parsakaali pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...