Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italialainen broileri-linssikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
300 g
Erilaisia keittojuureksia (porkkanaa, selleriä, palsternakkaa ym.)
300 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
8 dl
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 1/2 dl
Punaisia linssejä
2 tl
Kuivattua basilikaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Kevytruokakermaa
1 dl
Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli ja keittojuurekset. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä suuressa kattilassa, lisää loppuvaiheessa kasvispalat. Lisää vesi, liemikuutiot ja linssit. Anna kiehua 15 minuuttia. Mausta basilikalla ja mustapippurilla. Lisää ruokakerma. Kiehauta nopeasti. Hienonna pinnalle persiljaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.