Isot kasvisbruschettat

5.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Isot kasvisbruschettat

Ainekset

4 annosta
1 1 kpl rapea hiivaleipä
Päälle:
1 4 kpl valkosipulinkynttä
2 0,5 dl oliiviöljyä
3 0,5 dl silputtua persiljaa
Täyte:
1 400 g vuohenjuustoa
2 0,75 dl ruokakermaa
3 0,5 rkl sokeria
4 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
5 2 rkl valkoviinietikkaa
6 suolaa
7 rouhittua mustapippuria
Päälle:
1 0,5 pientä kesäkurpitsaa
2 1 kpl punasipuli
3 1 kpl keltainen paprika
4 0,5 munakoiso
5 1 kpl pihvitomaatti
6 2 dl rucolaa
7 tuoreita basilikanlehtiä
8 suolaa
9 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 55 g
Proteiinia 10 g 39 g
Rasvaa 29 g 115 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 473 5891
Energiaa kcal 352 1408

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa leivästä leveyssuunnassa 3-4 isoa laakeaa levyä. Hienonna monitoimikoneessa valkosipulinkynnet, öljy ja persilja. Notkista vuohenjuusto ruokakermalla ja sekoita mukaan loput aineksista.Viipaloi ja paloittele kasvikset ja paista palat öljyssä pannulla.Paahda leipäviipaleita uunissa hetken ajan ja käännä viipaleet.Ota leivät pois ja voitele öljyseoksella. Levitä juustoseos leipien päälle. Nosta kuumat kasvispalat leiville, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää rucola ja basilikanlehdet. Nauti heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5