Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Isot kasvisbruschettat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Rapea hiivaleipä

Päälle:

4 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Oliiviöljyä
1/2 dl
Silputtua persiljaa

Täyte:

400 g
Vuohenjuustoa
3/4 dl
Ruokakermaa
1/2 rkl
Sokeria
2 rkl
Silputtua tuoretta persiljaa
2 rkl
Valkoviinietikkaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Päälle:

1/2 kpl
Pientä kesäkurpitsaa
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Keltainen paprika
1/2 kpl
Munakoiso
1 kpl
Pihvitomaatti
2 dl
Rucolaa
Tuoreita basilikanlehtiä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa leivästä leveyssuunnassa 3-4 isoa laakeaa levyä. Hienonna monitoimikoneessa valkosipulinkynnet, öljy ja persilja. Notkista vuohenjuusto ruokakermalla ja sekoita mukaan loput aineksista.Viipaloi ja paloittele kasvikset ja paista palat öljyssä pannulla.Paahda leipäviipaleita uunissa hetken ajan ja käännä viipaleet.Ota leivät pois ja voitele öljyseoksella. Levitä juustoseos leipien päälle. Nosta kuumat kasvispalat leiville, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää rucola ja basilikanlehdet. Nauti heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.