Intialaista possua

22.3.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialaista possua

Ainekset

4 annosta
1 500 g porsaan sisäfileetä
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 2 tl garam masala -mausteseosta
6 1 prk Tikka Masala -ateriakastiketta (400 g)
7 1 dl turkkilaista jogurttia
8 1 rkl soijakastiketta
9 1 rkl fariinisokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 44 g
Proteiinia 25 g 101 g
Rasvaa 33 g 131 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 853 7413
Energiaa kcal 443 1772

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Poista kalvot ja kuutioi liha. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla. Lisää lopuksi lihojen joukkoon sipulit ja mausteseos. Kääntele hetki. Lisää ateriakastike. Huuhtele kastikepurkki tilkalla vettä ja lisää se kastikkeeseen jogurtin, soijan ja fariinisokerin kanssa. Keitä kunnes liha on kypsää. Tarjoile esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Arto Vuohelainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5