Intialainen perunasalaatti

12.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen perunasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 0,5 pientä kukkakaalia
2 5 kpl keitettyä perunaa
Mausteseos:
1 1 kpl sipuli
2 1 kpl valkosipulinkynsi
3 2 rkl öljyä
4 1 tl kurkumaa
5 1,5 tl kuminaa
6 0,5 tl kanelia
7 0,25 tl chilijauhetta
8 1 tl suolaa
9 rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1 2 dl maustamatonta jogurttia
2 1 dl herneitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 73 g
Proteiinia 6 g 24 g
Rasvaa 8 g 32 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 718 2870
Energiaa kcal 172 686

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kukkakaali ja keitetyt, jäähtyneet perunat pienemmiksi paloiksi. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulinkynttä öljyssä pannulla. Lisää muut mausteet ja kuumenna hetken aikaa pannussa käännellen. Lisää mausteseos perunoiden ja kukkakaalien joukkoon. Sekoita mukaan jogurtti sekä herneet.Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti ennen tarjoamista. Tarjoile liharuokien lisäkkeenä tai noutopöydässä salaattina.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: herne kukkakaali peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5