Intialainen peruna-kukkakaalipaistos

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen peruna-kukkakaalipaistos

Ainekset

2 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 tl currya
3 0,5 tl jauhettua korianteria tai garam masalaa
4 1 tl kuminansiemeniä
5 0,5 tl jauhettua kardemummaa
6 1 pussi (500 g) pakasteperuna-sipulisekoitusta
7 1 pussi (250 g) pakastekukkakaalia
8 1 tl suolaa
Tarjoiluun
1 kreikkalaista ta turkkilaista maustamatonta jogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 83 g
Proteiinia 7 g 14 g
Rasvaa 14 g 29 g
Kuitua 6 g 11 g
Energiaa kJ 1 378 2757
Energiaa kcal 330 659

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy laakeassa pannussa tai wokkipannussa. Lisää öljyyn curry, korianteri, kuminansiemenet ja kardemumma. Paista keskilämmöllä hetki, mutta varo polttamasta mausteita. Öljyssä kuullottaminen irrottaa mausteista enemmän makua.Lisää pannuun peruna-sipulisekoitus. Paista melko kovalla lämmöllä muutamia minuutteja tai kunnes ainekset saavat hieman väriä. Lisää kukkakaali ja hauduta aineksia kannen alla vielä noin 5 minuuttia, välillä sekoitellen.Mausta paistos lopuksi suolalla. Tarjoile jogurtin kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kukkakaali peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5