Intialainen parsakaaligratiini

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen parsakaaligratiini

Ainekset

2 annosta
1 100 g kukkakaalia
2 300 g parsakaalia
Kuorrutus:
1 0,5 prk (200 ml) kookosmaitoa
2 1 rkl mietoa currytahnaa
3 chilijauhetta
4 1,5 rkl vaaleaa kastikesuurusta
5 50 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 25 g
Proteiinia 17 g 34 g
Rasvaa 30 g 59 g
Kuitua 5 g 10 g
Energiaa kJ 1 598 3195
Energiaa kcal 382 764

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele kaalit kukinnoiksi. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta. Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilijauhe. Sekoita ja kiehauta. Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Lisää puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5