Intialainen lohikedgeree

26.5.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen lohikedgeree

Ainekset

4 annosta
1 3 dl basmatiriisiä
2 6 dl vettä
3 0,5 tl suolaa
4 200 g pakasteherneitä
5 1 sipuli
6 2 rkl oliiviöljyä
7 1 tl kurkumaa
8 0,25 tl currya
9 1 paketti (300 g) savukirjolohikuutioita
10 2 - 3 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
Lisäksi
1 4 keitettyä kananmunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 56 g 223 g
Proteiinia 28 g 111 g
Rasvaa 24 g 98 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 2 330 9319
Energiaa kcal 557 2227

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä kattila liedeltä, lisää joukkoon herneet ja anna hautua muutama minuutti kannen alla.Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä kurkuman ja curryn kanssa, kunnes sipulit hieman pehmenevät.Lisää joukkoon lohikuutiot ja kuumenna sekoittaen. Lisää joukkoon riisi-herneseos ja hienonnettu persilja. Sekoita ainekset kevyesti.Kuori ja lohko kananmunat ja annostele lohkot annosten joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: riisi savulohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5